In atentia studentilor: Laser Ignition Summer School 2018

Scoala de Vara Laser Ignition Summer School 2018 se va tine in perioada 2-6 iulie 2018 in Sibiu, la Hotel Ibis Sibiu Centre. Mai multe informatii despre proiectul 691688 LASIG-TWIN (in cadrul caruia este organizata aceasta scoala), despre Laser Ignition Summer School 2017 (primul eveniment de acest gen) si despre Laser Ignition Summer School 2018, sunt disponibile la:

Participarea este deschisa tuturor celor care isi doresc sa dobandeasca noi informatii despre laseri, optica si alte subiecte asemanatoare si pentru care subiectul de aprindere cu laser a motoarelor reprezinta un real interes.

Conditiile de participare sunt mentionate in pagina web indicata. Studentii acceptati sa participe vor trebui sa isi plateasca transportul pana la Sibiu. Alte cheltuieli, cum ar fi privind cazarea la Hotel Ibis Sibiu Centre, mesele si pauzele de cafea, sau programul social, sunt suportate de catre organizatori din proiectul European 691688 LASIG-TWIN.

Cu speranta ca printre dvoastra se vor gasi persoane interesate de Laser Ignition Summer School 2018, asteptam cu interes aplicatiile pentru aceasta Scoala de Vara.

Anuntul Laser Ignition Summer School 2018 pdf

Programul Laser Ignition Summer School 2018 pdf