Acces electronic la literatura științifică

By | 4 decembrie 2018

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi a cofinantat si beneficiaza de acces online, in anul 2018, la urmatoarele baze de date, avand ca scop sustinerea activitatii de informare si documentare necesara realizarii temelor de cercetare-dezvoltare:

  • ScienceDirect Journals
  • SciFinder
  • MathSciNet
  • Clarivate Analytics: Web of Science, Journals Citation Reports, Derwent Innovation Index
  • Scopus

SC E-NFORMATION SRL, in calitate de reprezentant in Romania al editurilor stiintifice ce produc bazele de date mai sus mentionate, va sustine o sesiune de instruire despre continutul, modul de utilizare si instrumentele oferite de fiecare resursa electronica de documentare.

Tema sesiunii de instruire va fi:

Acces electronic la literatura stiintifica pentru sustinerea si promovarea siste1nului de cercetare si educatie din Romania

Sesiunea de instruire va avea loc joi, 06 decembrie 2018, ora 10.00, la Sala Senat, Corp A, Etaj I, Universitatea „Alexandru loan Cuza” din Iasi, B-dul Carol I nr. 11, Iasi.

Invitam pe aceasta cale cadrele didactice, cercetatorii, doctoranzii, bibliotecarii, masteranzii si studentii din Universitatea „Alexandru loan Cuza” din Iasi sa participe la aceasta prezentare interactiva.

Participantii care se lnscriu pe pagina Enformation si participa la training, au posibilitatea de a descarca Certificatul de paiticipare la eveniment din contul personal de pe www.enformation.ro .

Invitatie