Vizita Erasmus+ a dlui profesor Yoshimasa Kawata, Decan al Facultății de Inginerie, Universitatea Shizuoka

În cursul săptămânii viitoare (18-22 noiembrie), începand de Luni, vom fi onorați de vizita Erasmus+ a distinsului profesor Yoshimasa Kawata, Decan al Facultății de Inginerie din cadrul Universității Shizuoka, cu care facultatea noastră are o excelentă tradiție de colaborare. Domnia sa va susține o serie de prelegeri, destinate studenților de la Licență, Master și Doctorat.… Read More »

Burse pentru tineri cercetători la Universitatea Konstanz

Cu ocazia implinirii a 25 de ani de parteneriat intre universitatea noastra si Universitatea din Konstanz, partenerii germani ofera 3 burse pentru tineri cercetatori () in cadrul apelului deschis de catre Zukunftskolleg. Cu o durata cuprinsa intre 1 si 3 luni, bursele includ rambursarea cheltuielilor de calatorie, acoperirea costurilor de cazare de pana in 800… Read More »

Burse pe semestrul 1

Propuneri pentru burse pe semestrul 1, anul universitar 2019-2020 Se pot depune contestații până mâine, marți, 12.11.2019, ora 14.00.

Anunț selecții stagii-Erasmus+ anul academic 2019-2020 (actualizare)

Anunț selecție stagii studențești de studiu (SMS) și practică (SMP) Programul Erasmus+ KA107 cu țări partenere – Anul academic 2019-2020 Întâlnirea de informare Erasmus+ (anul universitar 2019-2020) cu studenții Facultății de Fizică va avea loc luni, 28 octombrie, ora 10, în amfiteatrul IV 13 Anunț selecție stagii de predare pentru cadre didactice (STA) Programul Erasmus+… Read More »

Program intensiv de pregătire pentru angajare

Participă la un program intensiv de pregătire pentru carieră organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași! În doar două luni poți căpăta experiența, abilitățile și informațiile necesare pentru angajare. Ce vei face? Workshop de angajabilitate cu consilierii noștri de carieră; Plan individualizat de carieră, proiectat împreună cu un consilier; Vizită într-o companie; Simulare de… Read More »

Alegeri studențești

Calendar pentru alegerile studentesti: 04-11 octombrie: depunere candidaturi senat (consiliu, daca este cazul); 11-16 octombrie: campanie electorală; 16 octombrie: alegeri pe facultate pentru desemnarea propunerile de studenți senatori; 17-22 octombrie: campanie electorală pe universitate; 22 octombrie: primul tur de alegeri generale pe universitate pentru senat (primul tur pentru consiliu, daca este cazul); 23 octombrie: al… Read More »