Raportul de evaluare internă al UAIC

Biroul Executiv al Consiliului de Administrație a aprobat, în ședința din 26 iulie 2018, Raportul de evaluare internă al UAIC pe anul 2017. Documentul este postat pe site-ul UAIC, la secțiunea Departamentul asigurarea calității: http://www.uaic.ro/organizare/departamentul-managementul-calitatii/ Raportul poate fi accesat aici: http://www.uaic.ro/wp-content/uploads/2018/07/Raport-de-evaluare-interna-2017_aprobat.pdf

Prof. Mostefa Benhaliliba și Dr. Sid Sfiatvor susține prezentările „Semiconducting materials. Generalities. Characterization. Applications” și „Approximations methods applied in physics”

Joi, 28 iunie 2018, în amfiteatrul IV.13, între orele 15 si 16 Prof. Mostefa Benhaliliba și Dr. Sid Sfiat de la University of Sciences and Technology of Oran, Mohamed Boudiaf (USTOMB), Algeria vor susține prezentările „Semiconducting materials. Generalities. Characterization. Applications” și „Approximations methods applied in physics”. Acestea se adresează în special studenților din anul I… Read More »

Profesorul Izzedine Zorkani de la Sidi Mohammed Ben Abdellah University, Morocco va susține prezentarea „Nanomaterials, Opportunity for Photovoltaic Applications”

Joi, 28 iunie, în amfiteatrul IV.13, de la ora 13:30, profesorul Izzedine Zorkani de la Sidi Mohammed Ben Abdellah University, Faculty of Sciences Dhar El Mehraz, Fes, Morocco va susține prezentarea cu titlul ”Nanomaterials, Opportunity for Photovoltaic Applications”. Prezentarea are loc în cadrul programului Erasmus+ și se adresează în special studenților din I și al… Read More »

Restanțe Licență

Restanțe Licență – Ani neterminali (I și al II-lea) vara 2018 Restanțe Licență Extensiunea Bălți Iunie – Iulie 2018

Prelegerea profesorului Nebojsha Mitrovic, de la Universitatea din Kragujevac, Serbia, despre Materiale Magnetice Amorfe și Aplicațiile lor

În data de 19 iunie 2018 ora 11:00 în amfiteatrul IV.13 profesorul Nebojsha Mitrovic, de la Universitatea din Kragujevac, Facultatea de Stiinte tehnice din Cacak, Serbia, pentru 40 de minute, va vorbi studenților, doctoranzilor și cadrelor didactice interesate de Materiale Magnetice Amorfe și Aplicațiile lor (în limba Engleză).