Condițiile în care studenții străini care urmează studii complete pot presta activități lucrative pe teritoriul României – The labour law and employment in România

Întâlnire organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași cu studenții străini care urmează studii complete la Universitatea noastră (inclusiv cetățeni din Republica Moldova care nu au cetățenie română), în scopul informării acestora cu privire la condițiile în care pot presta activități lucrative pe teritoriul României, precum și drepturile și obligațiile care le revin în calitate… Read More »

Oferte de angajare la e-on

Reprezentanți E-ON vor prezenta studenților din anii terminali, aflați în căutarea unor noi locuri de muncă, oferta e-on în perioada aceasta https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html, inclusiv în inginerie. Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie 2018, în intervalul 12:00-14:00, în Sala Ferdinand (vedeti afișul atașat).

Stagiu de practică în cercetare pentru studenți la Institutul Unificat de Cercetări Nucleare (IUCN) Dubna, Federația Rusă – iulie 2018

În atenția studenților Facultății de Fizică (toate specializările) din anul II licență (anul III FT) și anul I masterat În perioada 8 iulie – 30 iulie 2018 va avea loc, la Institutul Unificat de Cercetări Nucleare (IUCN) Dubna, Federația Rusă, un stagiu de practică în cercetare pentru studenți. Facultatea noastră dispune de 2 locuri. Doritorii… Read More »

Zilele portilor deschise UAIC – 21-25 aprilie 2018

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizeaza, in perioada 21 – 25 aprilie 2018, „Zilele Portilor Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea si activitatile acesteia. In cele cinci zile, tinerii pot participa la diverse actiuni interactive la facultati, vizite in laboratoare, cursuri deschise din toate… Read More »

Concursul Dragomir Hurmuzescu Ediția a VII-a

Faza locala a Concursului Dragomir Hurmuzescu pentru anii terminali de licenta va avea loc joi, 29 martie, de la ora 14.30 in sala L1. Vor fi trei prezentari ale unor studenti de la Iasi si doua inregistrari cu prezentari ale studentilor de la Balti. Concursul este deschis, deci invitam pe toti studentii si profesorii interesati… Read More »

Finantare si formare antreprenoriala

Program de finantare si formare antreprenoriliala INGENIUS START-UP Pentru mai multe detalii accesati: https://ingenius-hub.eu/finantari/ https://ingenius-hub.eu/ingenius-start-up-sau-anul-antreprenoriatului-in-romania/ https://ingenius-hub.eu/finantari/finantari-zona-nord-vest/ – pentru zona NE