In atentia studentilor – Forum-ul EC2U

de | 3 octombrie 2022

Universitatea noastra face parte din alianta de Universitati Europene EC2U (European Campus of City-Universities) – https://ec2u.eu/what-is-ec2u/

In perioada 11-13 octombrie, UAIC va gazdui Forum-ul EC2U, un eveniment organizat impreuna cu partenerii din consortiu (Universitatile Coimbra, Jena, Pavia, Poitiers, Salamanca si Turku) care va include prezentari, mese rotunde si dezbateri, pe teme precum sanatatea si starea de bine, educatia de calitate, orase si comunitati sustenabile.

Va adresam invitatia de a participa la activitatile Forumului. Va puteti inscrie pentru participarea la sesiunile de interes, fie on-site (pana miercuri, 5 octombrie), fie online oricand inainte sau in timpul evenimentului.

Detalii privind programul detaliat al evenimentului, precum si formularul de inscriere pentru participare sunt disponibile pe pagina web dedicata: Formular înregistrare EC2U Forum Iasi (google.com).

In cazul in care activitatile acestui proiect de universitati europene nu va sunt cunoscute inca, va puteti familiariza cu ele fie de pe pagina web UAIC (https://www.uaic.ro/international/proiectul-ec2u/) fie de pe pagina web a proiectului (https://ec2u.eu/).

 

Prof.dr. Daniela Cojocaru

Prorector relatii internationale