Examene la studii de licență și master

Pentru a participa la sesiunea de examene iunie 2020, studentii trebuie sa completeze inainte de inceperea sesiunii documentul alaturat si sa il trimita semnat pe adresa studenti.fizica@uaic.ro. Declarație Programarea examenelor la studii de licență sem II – an universitar 2019 / 2020 Programarea examenelor la master sem II – an universitar 2019 / 2020 –… Read More »

Proceduri pentru starea de urgență

Procedura privind desfășurarea online a activităților de evaluare semestrială a studenților din ciclul de studii universitare de licență pentru perioada stării de urgență și a eventualelor conscințe care decurg din aceasta Procedura privind desfășurarea online a activităților de evaluare semestrială a studenților din ciclul de master pentru perioada stării de urgență și a eventualelor conscințe… Read More »

Alegeri 2020 (actualizare 6)

Alegeri pentru structurile și funcțiile de conducere academică – Mandatul 2020-2024 Informații privind concursul pentru ocuparea funcției de Decan: Dosarele de concurs (declarație de candidatură, CV, program managerial elaborat în conformitate cu Planul strategic al Facultății și cu Programul managerial al Rectorului) se depun la secretariatul Facultății, inclusiv pe cale electronică (pentru a putea fi… Read More »

EURO 200 – ajutor financiar acordat studenților pentru achiziționarea de calculatoare

Programul “EURO 200” – ajutor financiar pentru studenți în vederea achiziționării de calculatoare Adresa MEC nr. 8881 din 7 aprilie 2020 Legea nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare Hotărârea nr. 1294 din 13 august 2004 privind aprobarea Normelor metodologice pentru apllicarea Legii nr. 269/2004 Norme metodologice din 13… Read More »

Chestionar de satisfacție pentru studenți

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași lansează în rândul studenților Chestionarul de satisfacție 2020! Sunteți mulțumiți de serviciile de care beneficiați în UAIC? Aveți sugestii pentru îmbunătățire? Universitatea vă invită să completați aici chestionarul: http://bit.ly/satisfactie-uaic Răspunsul vostru poate aduce o schimbare!