Oferte de angajare

Oportunitate de angajare a masteranzilor, în domeniul dozimetriei, 
la firma DOSITRACKER (www.dositracker.ro/).

Persoana de contact:

Dr. Codruț CHERESTEȘ, CEO, 
tel: 0214574109
email: codut.cherestes@dositracker.com.

 


S.N. Nuclearelectricia S.A. – Programul Internship 2023

Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A., Sucursala CNE Cernavodă recrutează personal în vederea includerii în Programul Internship 2023.

Cerințe minime: absolvenți de studii superioare de licență pe urmatoarele domenii/specializări: Fizica – specializarea: Fizica/ Fizica informatica; Științe inginerești aplicate – specializarea: Fizica tehnologica.

Pentru mai multe detalii si aplicare folositi linkul de mai jos:

https://www.nuclearelectrica.ro/jobs/programul-internship-2023-31-locuri/

UMB Grup

Absolvenții de studii superioare interesați de domeniile laborator de încercări, topometrie, execuție, calitate, mecanizare sunt rugați să ne contacteze pe adresa fizica@uaic.ro pentru detalii cu privire la oportunitățile în companiile din cadrul grupului UMB.

Internship MKS – Ophir Optics Romania

MKS – Ophir Optics Romania, companie ce activeaza in domeniul fabricatiei de elemente optice, din Bucuresti, va derula vara anului 2022 un program platit de internship pentru un student in an terminal. Internshipul se va desfasura in cadrul departamentului de Engineering, zona de acoperiri optice.

Programul de lucru este de zi, locatia este accesibila de la metrou Dristor, internshipul este platit, persoana selectata fiind inclusa in sistemul de beneficii existent in companie.

Pentru mai multe detalii si aplicare folositi linkul de mai jos:

https://mksinst.wd1.myworkdayjobs.com/MKSCareersEMEA/job/Romania-Bucharest/XMLNAME-2022-Summer-Graduate-Intern—Thin-Film-Engineer_R4184

Internship ELI Nuclear Physics

PREH Romania

 

Vineri, 10 decembrie 2021, Adina Breabăn, absolventa a Facultatii de Fizica (master 2021), in prezent Mechanical Simulation Engineer la Preh Romania, va face o prezentare, impreuna cu colegul ei, Vlad Tucaliuc, system engineer, despre oportunitatile oferite de firma PREH pentru absolventii si studentii Facultatii de Fizica (stagii de practica, angajare etc.).
Prezentarea va avea loc de la ora 13, in sala L1.
Va asteptam cu drag!

Ar putea fi o imagine cu text care spune „preh SMART FUTURE E-Mobility HMI CREATIVE transformation SUSTAINABLE As an AUTOMOTIVE SUPPLIER, we develop highly innovative technical products for many vehicles of renowned manufacturers. preh.com preh com”

Vitesco Technologies Engineering Romania

 

Vineri, 18 iunie 2021 (ora 13.30, amfiteatrul IV-13), va avea loc intalnirea cu reprezentanti ai companiei VITESCO TECHNOLOGIES ENGINEERING ROMANIA (Oana Arcu, George-Valentin Podaru si Delia Ciubotaru), absolventi ai Facultatii de Fizică UAIC.

 

Laboratorul de cariere

 

Pentru studenții care doresc să știe mai multe despre programul Laboratorul de cariere, prezentarea programului va avea loc maine, 16 ianuarie 2020, în intervalul orar 14:00-16:00, în Sala Ferdinand (UAIC, Rectorat, corpul A).

Mai multe informații legate de proiectul „Înscrie-te în programul Laboratorul de cariere” puteți găsi la adresa:

http://360.uaic.ro/blog/2020/01/14/inscrie-te-in-programul-laboratorul-de-cariere/

 

Program intensiv de pregătire pentru angajare

Participă la un program intensiv de pregătire pentru carieră organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași! În doar două luni poți căpăta experiența, abilitățile și informațiile necesare pentru angajare.

Ce vei face?

  • Workshop de angajabilitate cu consilierii noștri de carieră;
  • Plan individualizat de carieră, proiectat împreună cu un consilier;
  • Vizită într-o companie;
  • Simulare de interviu cu un angajator;
  • Networking cu profesioniști din domeniul tău;
  • Stagiu de practică intermediat de noi într-o companie.

Activitățile se vor derula în perioada octombrie-noiembrie 2019 și sunt gândite să investești în total 10 ore din timpul tău (+30 de ore în companie dacă alegi și stagiul de practică).

Totul este gratuit pentru tine, cheltuielile instituției fiind suportate prin proiectul FDI-2019-0033 ”Experiențe pentru o carieră de succes”- Expert.

Cei interesati sunt rugati sa isi lase datele in formularul de la acest link: https://tinyurl.com/proiect-EXPERT

 

continental

Continental

In atentia absolventilor Facultatii de Fizica: Oferta de loc de munca la Continental (FEM Simulation Mechanical Engineer – P HEV Department, Iasi)

Mai multe detalii:

https://www.continental-jobs.com/index.php?ac=jobad&id=1023709

 

Xelvin

În atentia absolvenților: Compania Xelvin angajează Systems/Service Engineer în Germania (contract permanent).Mai multe detalii in documentul atașat.

Xelvin – Systems/Service Engineer in Germany (permanent contract) pdf

 

Târg de stagii de practică

Târg de stagii de practică – te așteaptă peste 100 de oferte pdf

practica

Posturi de fizicieni ofera firmele: IG WATTEEUW ROMANIA S.R.L, S.C. TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. .

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași

Întâlnire organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași cu studenții străini care urmează studii complete la Universitatea noastră (inclusiv cetățeni din Republica Moldova care nu au cetățenie română), în scopul informării acestora cu privire la condițiile în care pot presta activități lucrative pe teritoriul României, precum și drepturile și obligațiile care le revin în calitate de angajați.

Întâlnirea este stabilită pentru data de 27 aprilie 2018, la ora 10.00 în Sala „Ferdinand”.

labour-employment

 

e-on

Reprezentanți e-on vor prezenta studenților din anii terminali, aflați în căutarea unor noi locuri de muncă, oferta e-on în perioada aceasta https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html, inclusiv în inginerie.

Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie 2018, în intervalul 12:00-14:00, în Sala Ferdinand (vedeti afișul atașat).

graduate-on