Granturi cercetare

Reteaua Utrecht anunta deschiderea competitiei pentru acordarea de granturi tinerilor cercetatori din universitatile membre in retea.

Studentii inscrisi la studii universitare de master sau doctorat, care nu sunt eligibili pentru stagii in Erasmus+ (care si-au consumat cele 12 luni de mobilitate Erasmus pe nivelul de studii pe care se afla), au posibilitatea de a-si depune candidatura pentru stagii cu o durata intre 1 si 6 luni intr-una din universitatile membre in retea.

Stagiile se vor putea derula in perioada 1 aprilie 2019 – 31 martie 2020 (inclusiv in perioada vacantelor).

Informatii gasiti la http://www.utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/

Dat fiind ca exista posibilitatea sa existe mai multi candidati, necesitand o ierarhizare la Facultate, anuntul care urmeaza a fi postat pe site-ul UAIC va preciza ca depunerea dosarelor de candidatura se va face la secretariatul Facultatii pana la data de 8 februarie 2019. Universitatea noastra va putea nominaliza maximum trei candidati pentru obtinerea acestui grant.

 

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi lanseaza competitia de granturi pentru tineri cercetatori GRANTURI UAIC – 2018.

Informatii privind competitia, calendarul competitiei, formularul de aplicatie si declaratiile aplicantului pot fi obtinute / descarcate de pe adresa web:

http://www.uaic.ro/granturi-uaic-competitie-2018/