DECONTARE abonamente CTP

By | 3 iunie 2024

UAIC a lansat (in 10 iunie 2024) aplicația pentru decontarea abonamentelor de transport în comun, în Iași, pentru studenții UAIC.

Ca să îți poți deconta abonamentul lunar, trebuie să ai o adresă instituțională de forma prenume.nume@student.uaic.ro, să accesezi aplicația, să completezi informațiile solicitate și să încarci documentele justificative.

Cererile de decont se pot depune doar între 1 și 10 ale fiecărei luni cu excepția lunii iunie 2024 când perioada va fi 10-20 iunie.
În perioada curentă de depunere se pot deconta doar abonamentele achiziționate în luna anterioară (în iunie se pot deconta abonamentele din luna mai, în iulie abonamentele achiziționate cu data din luna iunie).
După perioada de 10 ale lunii (cu excepția lunii iunie 2024) nu se mai pot depune cereri de decont.

Calendarul decontărilor abonamentelor CTP

Pentru mai multe detalii, accesați ghidul care descrie modalitatea de decontare și fiecare pas care trebuie parcurs sau urmăriți un material video în care regăsiți explicațiile de care aveți nevoie. Se poate vedea si pagina de  Facebook a UAIC.

Dacă ați folosit deja aplicația, oferiți-ne feedback-ul vostru accesând acest link: https://bit.ly/feedback-app-decont-transport-UAIC