Promoția 1988

Scrisoare invitație adresată profesorilor noștri

În anul acesta se împlinesc 30 de ani de când am părăsit băncile facultății. După absolvire ne-am răspândit, prin repartiții guvernamentale, în toată țara, ocupând apoi poziții importante în învățământul preuniversitar sau universitar, în industrie sau în alte domenii de activitate.

Am fi deosebit de bucuroşi dacă ne-aţi onora cu prezența dumneavoastră la sărbătorirea acestui eveniment important din viața noastră. De aceea, cu tot respectul, vă invităm să participați la întâlnirea care va avea loc în ziua de
30 iunie 2018. Ne propunem următorul program:

  • Orele 11 – Întâlnirea absolvenților la intrarea principală a Universității
  • Orele 11.30 – Întâlnirea absolvenților cu foștii dascăli (Amf. IV-13)
  • Orele 12.30 – Vizitarea unor laboratoare ale Facultății
  • Orele 18 – Masa festivă – Motel Bucium Iași

În cei patru ani de facultate, parcurși acum mai bine de un sfert de secol, am crescut și ne-am desăvârșit educația sub îndrumarea dumneavoastră. Am fost și rămânem mândri de profesorii noștri.

Vă stimăm și vă admirăm pentru dăruirea dumneavoastră și pentru felul în care aţi reușit să ne transmiteți cunoștințele de specialitate dar și modul de comportare în societate și familie. De aceea, suntem mândri că am absolvit Facultatea de Fizică din Iași. La rândul nostru, ne-am străduit și credem că am reușit să facem cinste acestei facultăți și profesorilor ei.

Vă așteptăm cu tot dragul și suntem convinși că ne vom simţi bine împreună, ca o adevărată familie.

Promoţia 1988 a Facultății de Fizică Iași

Va rugăm să confirmati prezenta d-voastră la cursul festiv și masa festivă pană în data de 8 iunie 2018, pe adresa de email: domnicagliga@yahoo.com sau telefonic 0746354913. Vă mulțumim.