Conferințe 2018

FARPHYS 2018

Facultatea de Fizica organizeaza pe data de 26 octombrie 2018 conferinta stiintifica studenteasca FARPHYS 2018, dupa urmatorul program:

  • 13.30-15.00: Prezentări orale ale studentilor care au beneficiat de stagii de practică sau de cercetare în 2018 (Amfiteatrul Dragomir Hurmuzescu);
  • 15.00-16.00: Comunicări ştiinţifice studenţeşti – postere (hol L1).

Propunerile de comunicări ştiinţifice vor cuprinde titlul, autorii şi un abstract de maxim 200 de cuvinte (în limba română) şi vor fi trimise până pe data de 22 octombrie pe adresa cristian.enachescu@uaic.ro. Posterele vor avea 6-8 pagini A3.

Prezentările orale vor avea o durată de 5-7 minute şi vor cuprinde aspecte de ordin practic privind stagiul Erasmus cât și informații generale privind activitatea de cercetare din timpul stagiului.

Participarea studenților care au beneficiat de stagii de practică este obligatorie, iar confirmările de participare, mentionand locul stagiului, vor fi trimise pe aceeaşi adresă cristian.enachescu@uaic.ro.

Informații detaliate privind rezultatele activității de cercetare din timpul stagiului de practică vor putea fi prezentate (fără a fi obligatoriu. doar de cine dorește) în sesiunea de postere (pentru care se va trimite un abstract conform indicațiilor de mai sus).

farphys

 

FARPHYS 2018 – Extensiunea Balti

Facultatea de Fizica organizeaza pe data de 24 octombrie 2018 conferinta stiintifica studenteasca FARPHYS 2018 – Extensiunea Balti, dupa urmatorul program:

  • 14.30-16 Prezentări orale ale studentilor care au beneficiat de stagii de practică sau de cercetare în 2018.

Prezentările orale vor avea o durată de 10 minute şi vor cuprinde atât detalii despre cercetarea efectuată cât şi aspecte de ordin practic privind stagiul de cercetare.

Confirmările de participare la prezentările orale vor fi trimise pe adresa cristian.enachescu@uaic.ro pana pe data de 19 octombrie.