Rezultate admitere

Rezultate admitere licenta iulie 2022 – locuri buget

Rezultate admitere licenta iulie 2022 -locuri taxa

Rezultate admitere licenta iulie 2022 -locuri Romani de Pretutindeni Buget

Rezultate admitere licenta iulie 2022 -extensiunea Balti

In etapa de confirmare (la secretariatul Facultatii, pana pe 26 iulie, intre orele 9-15, exceptand sambata si duminica):

Candidații admiși la buget, care au adus actele în original, pot încărca în platfomă, in contul personal, dovada plății taxei de înmatriculare și Contractul de studii completat si semnat (un singur fisier).

Candidații admiși la buget, care nu au depuse actele în original, trebuie sa aduca în original la Facultate actele necesare, cu dovada taxei de înmatriculare și vor semna Contractul de studii;

Candidații admiși la taxă, indiferent dacă au sau nu depuse actele în original la înscriere, pot confirma și on line în platformă, cu dovada plății taxei de inmatriculare, urmând sa aduca actele in original pana pe 2 septembrie (pentru programul de la secretariat in luna august, trimiteti un mesaj pe fizica@uaic.ro). Avand in vedere ca estimam ca multi dintre candidatii admisi la taxa vor trece ulterior la buget, taxa de scolarizare se va achita mai tarziu, in cursul lunii septembrie, acolo unde va fi cazul.

Candidatii care au fost admisi la alta specializare decat cea dorita, vor putea fi redistribuiti la prima optiune, imediat dupa prima faza a admiterii, cu conditia sa isi confirme locul!

Rugam candidatii care renunta la loc sa ne informeze pe fizica@uaic.ro, in asa fel incat sa putem oferi locul lor unui alt candidat.

Specializarile Fizica (in limba engleza) si Fizica Tehnologica se vor desfasura daca in urma admiterii din toamna vor fi minim 12 studenti – altfel candidatii care au optat pentru aceste specializari vor fi repartizati la a doua optiune.

 

Perioada admiterii

  • Sesiunea de preînscriere: 4 aprilie – 10 iulie 2022 (doar on-line)
  • Înscriere și depunerea dosarelor: 11-16 iulie 2022 (online si in laboratorul de informatica- demisol)
  • Selecția candidaților și afișarea rezultatelor: 18-23 iulie 2022

Deschideţi pagina http://inscriere.uaic.ro/SitePages/Home.aspx de pe site-ul universității şi urmaţi instrucţiunile de admitere însemnând achitarea taxei de admitere, scanarea (fotocopierea) actelor necesare si trimiterea lor în contul creat. Informaţii suplimentare puteţi primi la fizica@uaic.ro.

Sfatuim candidatii sa bifeze cat mai multe din cele 5 specializari, in ordinea pe care o doresc, (nu e necesara nicio taxa suplimentara), in asa fel incat sa isi maximizeze sansele de admitere. Ulterior, se poate face o cerere de transfer , inainte de inceperea anului universitar.

Numărul de locuri

Condiții de admitere și taxe

Actele necesare

 

Informații despre admitere:

 

 

Metodologie privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul universitar 2021-2022

Informare privind prelucrarea informațiilor cu caracter personal