Proiect „Start experienţă – START.EXE”

Proiectul „Start experienţă – START.EXE” a început înscrierea studenților în grupul țintă pentru anul II de proiect pdf

start-exe-afis
Site-ul proiectul „Start experienţă – START.EXE”: https://cariera.uaic.ro/

 

Pe site proiectul https://cariera.uaic.ro/ gasiti link-ul de conectare la prezentarea on-line a proiectului și oportunitățile oferite în cadrul acestuia (organizat în data de 11.10.2021 începând cu ora 18.00) precum si detalii despre conținutul dosarului de cadidatură și condițiile de eligibilitate (in Metodologia privind selecția membrilor grupului țintă la activitățile proiectului „Start experiență- START. EXE” si Anexele la aceasta).

 

Prezentarea online a proiectul START.EXE

Ești student la UAIC și vrei să acumulezi experiență profesională? Te poți înscrie în proiectul START.EXE și beneficiezi de orientare în carieră, stagii de practică în România și străinătate, sesiuni de training, consiliere antreprenorială, participi la evenimente de carieră sau câștigi concursul de planuri de afaceri. Află mai multe miercuri, 9 decembrie, ora 18, la prezentarea online a proiectului START.EXE.

start-exe

 

Pentru studenți: programul Start.exe

Sunteți rugați să consultați informațiile cu privire la programul UAIC Start.exe, adresat studenților la Licență anul 2 și anul 3 (sau 3 și 4 pentru Fizică Tehnologică) și tuturor studenților de la Master:

https://www.uaic.ro/proiectul-start-experienta-start-exe-a-inceput-inscrierea-studentilor-in-grupul-tinta

325 de studenți selectați în cei 2 ani de proiect vor beneficia de sprijin pentru tranziţia de la şcoală la viaţa activă, prin dobândirea de competenţe practice, în vederea creşterii oportunităţilor de angajare.

Dosarele de candidatură se pot depune fizic, până pe 6 decembrie 2020, la intrarea în clădirea UAIC de pe strada Lascăr Catargi nr. 54, unde va fi amplasat un recipient special. De asemenea, dosarele se pot depune și electronic, la adresa start.exe@uaic.ro, până la data de 6 decembrie 2020, urmând a fi depuse în format fizic conform metodologiei de selecție.